9:00 - 17:00

Va asteptam de Luni pana Vineri

0722.678.633

Suna pentru consultanta gratuita

Facebook

Twitter

Google

Search

Creare web site de prezentare responsive Cluj

Tendintele manifestate in ultimii ani , de accesare a web site-urilor si aplicatiilor de pe internet prin intermediul unor dispozitive cu dimensiuni ale display-ului din ce in ce mai variate, obliga pe posesorii de web site-uri care isi doresc sa aiba un site comod-accesibil de pe orice tip de dispozitiv, de la cele cu display mare (desktop sau laptop, mai nou smartTV-uri) , pana la cele cu disply-uri mici (smartphone-uri si poate, in curand, chiar smartwatch-uri) sa realizeze web site-uri responsive, care au un design fluid si se adapteaza la orice device.

Realizare website responsive

in doar 5 zile

Pentru ca stim cat de important este pentru dumneavoastra sa aveti un site frumos si functional, adaptat la cerintele momentului, vom face tot posibil ca web site-ul sa fie creat in doar 5 zile lucratoare.

SEO ONPAGE INCLUS

site-ul e pregatit pt Google

Oferim solutii 100% optimizate SEO pe care sa le putem promova ulterior cu usurinta. Asiguram o indexare optima in Google, un cod sursa curat si o viteza de incarcare excelenta.

Web site administrabil

usor de modificat

Fiecare site realizat beneficiaza de panou de administrare inclus pentru o manageriere rapida si eficienta a paginilor, a imaginilor si a celorlaltor informatii afisate in site-ul tau.

Design Modern

frumos si elegant

Suntem aici sa transmitem o imagine cat mai coerenta a brandului dumneavoastra atat offline cat si online. Analizam cu maxima atenție fiecare detaliu pentru un web design profesional si un rezultat excelent.